0
Reagovanja na napad gradonačelnika Podgorice na urednika i foto-reportera "Vijesti"
Događaj zahtijeva - da Mugoša ode!

    - Zloupotreba položaja i upotreba sile od strane dr Miomira Mugoše, pokazatelj je stanja u kojem vladaju zakoni sile i haosa.
- Ovaj događaj zahtijeva od nadležnih u državi da gradonačelnika smijene ili da ode - zaključuju Ervina Dabižinović & Ljubomirka Ljupka Kovačević reagovanje na sinoćnji napad gradonačelnika Podgorice na urednika i foto-reportera "Vijesti".
Njihovo reagovanje prenosimo integrallno:


" kome zakon leže u topuzu tragovi mu smrde nečovječstvom"


Sinoć je u Podgorici gradonačelnik Mugoša pokazao zakon kojeg sprovodi i podržava. Nije jedini koji ga zagovara i koristi.
Slika sa ulice Podgorice odvija se svakodnevno, nekada ovako brutalno jasno nekada suptilnije, perfidnije od fotelja i salona, partijskih prostorija, javnih ustanova. Primjer pokazuje da smo propustili da reaguje sistem, da reaguje javno mjenje. Ali pokazuje da politika koja ometa i zloupotrebljava institucije organa reda ugrožava građane i građanke, ima još jedan mač, ugrožava i njih same tako da će sada sve više biti funkcionera koji će se obračunavati i braniti sami.
Zloupotreba položaja i upotreba sile od strane dr Miomira Mugoše, pokazatelj je stanja u kojem vladaju zakoni sile i haosa.
Ovaj događaj zahtijeva od nadležnih u državi da gradonačelnika smijene ili da ode.




Ervina Dabižinović & Ljubomirka Ljupka Kovačević

Posjeta : 3880