0
"Montevizija" večeras od 21 na Javnom servisu
Za Eurosong - pet kandidata!

    "Montevizija", muzučki šou na kojem će biti izabran predstavnik Crne Gore za Eurosong, biće održana večeras od 21 na Javnom servisu. Gost večeri biće regionalna zvijezda Hari Mata Hari.

"Monteviziju" će otvoriti grupa "D mol", druga će nastupiti Andrea Demirović, treća će pjevati Monika Knezović, četvrta Ivana Popović Martinović, dok će se publici posljednja predstaviti Nina Petković.
Gledaoci Radio-televizije Crne Gore (RTCG) imaće priliku da učestvuju u glasanju za izbor crnogorskog predstavnika na Evroviziji, koja se ove godine održava u Izraelu. Gledaoci RTCG-a su potencijalni dobitnici puta u Izrael za dvije osobe, ukoliko budu glasali za svoje favorite.
Učešće u nagradnoj igri stiče se glasanjem za favorita putem SMS poruke, koja će koštati 60 centi sa obračunatim PDV-om.
Svaki gledalac koji glasa na Monteviziji dobiće povratnu informaciju s kodom, koji će biti izvučen ručno.
Nagrada je put u Izrael za dvije osobe, pet dana sa ulaznicama za Eurosong. Spektakularna nagrada koju niko iz regiona do sada nije organizovao.
Montevizija u HD

Radio-televizija Crne Gore (RTCG) omogućila je, posredstvom kablovskih operatera, prenos Montevizije u HD rezoluciji na posebnom kanalu.
Tako će korisnici kablovskog operatera Telemach RTCG (D3 i EON) HD kanal moći da pronađu na broju 145, dok se za korisnike Crnogorskog Telekom (Ekstra TV) HD kanal nalazi na broju 100.
Kad je riječ o M-telu, gledaoci će Monteviziju u HD rezoluciji moći da prate na RTCG HD kanalu, koji se nalazi na 999. poziciji.




Posjeta : 1383