0
Turistička ponuda Crne Gore predstavljena u Banja Luci
Bogato ljeto najavljeno - na trgu "Krajina"!

             Pod sloganom kampanje „U društvu prirode“, Turistička organizacija Podgorice predstavila je svoje turističke potencijale, kulturu i tradiciju, prirodne resurse, kao i vinsku i gastro ponudu u Banja Luci. Na glavnom gradskom trgu „Krajina“, pored TO Glavnog grada, a u sklopu regionalne Road show kampanje 2021 NTO Crne Gore, turističku ponudu predstavile su i lokalne turističke organizacije Bara, Budve, Kotora i Tivta.

Nakon promocije na trgu, u hotelu „Courtyard by Marriott“, organizovan je radni ručak, koji je okupio predstavnike državnih i lokalnih medija, predstavnike turističkih agencija i ostale zvanice. Gosti su imali priliku da se upoznaju sa turističkom ponudom putem kratkih promotivnih filmova o Crnoj Gori, uživaju u ukusima tradicionalnih proizvoda naše bogate gastro ponude, a i da učestvuju u nagradnoj igri, u okviru koje su sve prisutne lokalne turističke organizacije iz Crne Gore obezbijedile vrijedne nagrade.
Menadžerka Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, Ljiljana Čukić i direktorica Turističke organizacije Glavnog grada Podgorica Irena Rogošić gostovale su u emisiji „U Fokusu“ RTRS i emisiji „Centar dana“ ATV.




Posjeta : 389