0
DPS prijaestonice GP URA i njenom lideru Dritanu Abazoviću
“Zeleni”, zeleni ste - venete ubrzano!

    -“Zeleni” - zeleni ste još, iako venete ubrzano. Nemate vi više nikakvog kredibiliteta, a za sve što ste uradili – znate to vi – dobićete zaslužen odgovor od cetinjskih birača - poručuje DPS prijaestonice GP URA i njenom lideru Dritanu Abazoviću.

- Kad su svi utekli od nje glavom bez obzira i više nikoga nema da kaže koju lijepu riječ o njoj, partija čiji svi članovi stanu u dnevnu sobu pribjegava najpatetičnijem političkom činu - hvaljenju same sebe.
Koga je vrijeme pregazilo, vidi se ovih dana – posebno kad lider URA egzaltirano čestita izbor mitropolita SPC, inače sveštenog lica koje u kontinuitetu negira crnogorski narod, a omakne mu se da tu i tamo pogrdnim nazivom počasti i albanski narod. Moderno i evropski, nema što!
A koga su birači pregazili, vidjeće se u drugoj polovini godine, kada URU i njene svetosavske koalicione partnere na Cetinju sačeka izborni debakl.
Ko drži slovo o hrabrosti? Potpredsjednik Vlade, koji se, nakon što mu je cetinjski narod poručio šta misli o njemu, ne usuđuje da napravi korak prijestonim gradom?!
Ko se to diči ljubavlju prema Crnoj Gori? Oni koji 21. maja nijesu imali petlje da se pojave ni na Cetinju ni na Lovćenu, nego su u Podgorici pravili “proslavu“ koja je po svemu podsjećala na pokajanje.
Ko se to izdaje za građansku stranku? Oni koji su objeručke potrčali da podrže i budu prva linija odbrane novog predsjednika opštine Nikšić?! Oni koji su digli ruke za kleronacionaliste u Vladi?! Oni koji su digli ruke za jednog Vučurovića da u Skupštini vodi glavnu riječ o ljudskim pravima?!




Posjeta : 379