1
Srpska radikalna stranka zatražila za crnogorskog premijera i sve koji su glasali za Rezoluciju o Sreebrenici
Zabranili bi - ulazak u Srbiju!

    -Usvajanje rezolucije o navodnom genocidu u Srebrenici u Parlamentu Crne Gore je sraman čin i izdaja srpskih nacionalnih interesa. Srpska radikalna stranka zahtijeva od Vlade Republike Srbije da odmah usvoji odluku o zabrani ulaska u Srbiju svim poslanicima koji su u Podgorici glasali za ovu rezoluciju. Ulazak u Srbiju treba odmah zabraniti i Zdravku Krivokapiću i svima drugima koji stoje iza ovog nečasnog predloga", navedeno je u saopštenju SRS, koja je zatražila da se crnogorskom premijeru Zdravku Krivokapiću, ali i svima koji su izglasali Rezoluciju o Srebrenici, zabrani ulazak u Srbiju.

Oni su ukazali da ako je Srbija već dužna da raspravlja sa velikim silama - sa Crnom Gorom i njenim rukovodstvom ne mora, ali da mora da zaštiti dostojanstvo i interese srpskog naroda koji tamo živi.
- Zabranom ulaska u Srbiju Zdravku Krivokapiću i poslanicima koji su glasali za Rezoluciju o Srebrenici pokazaćemo da smo država sa integritetom, da znamo da zaštitimo nacionalne i državne interese i da smo spremni da stanemo u odbranu Srba, ma gdje oni živjeli - kazali su iz SRS.
Podsjećamo, Skupština Crne Gore usvojila je sinoć Rezoluciju o Srebrenici kojom se izražava saosjećanje za sve žrtve tokom rata na prostoru bivše Jugoslavije i njihove porodice.




Posjeta : 472