0
"Socijaldemokrate" Cetinje
Cetinjani osjetili - izdajničku politiku URA!

    -Ako je, na kraju krajeva, predsjednik GP URA postupio suprotno stavu Glavnog odbora stranke, najmanje što od vas i od tog glavnog odbora očekujemo jeste da ga po što hitnijem postupku sa tog mjesta smijenite i od predsjednika Vlade zatražite njegovu smjenu sa pozicije potpredsjednika iste - poručille su "Socijaldemokrate" Cetinja članovima Glavnog odbora URA.

- U jednom dijelu smo saglasni sa cetinjskom URA-om, građani Cetinja jesu ispali žrtve - žrtve njihove izdajničke politike i u Crnoj Gori do sad neviđene ambicije njihovog predsjednika da se održi na funkciji i da ispada kao da se nešto pita. Oni su na svojoj koži najbolje osjetili izdajničku politiku URA-e koja svakom iskrenom patrioti teže pada od ma koje količine suzavca.
Nevjerovatna je količina licemjerstva i bezobrazluka koju autori saopštenja ovog nesrećnog subjekta posjeduju. Još je nevjerovatniji đon koji umjesto obraza imaju oni koji, nakon onako brutalnog trovanja i maltretiranja svojih sugrađana, i minut nakon toga ostaju u ovoj partiji. Mislite li vi stvarno da je ovaj narod lud?! Mislite li vi da građani ne znaju ko je koordinator svih službi bezbjednosti u Vladi i ko je rukovodio ovom operacijom? Mislite li da građani nijesu vidjeli fotografije vašeg predsjednika sa novim mitropolitom, kako ugovaraju desant na građane?
Kako vas nije sramota da uopšte izađete na ulicu nakon što je vaš predsjednik, nakon svog haosa koji je izazvao, nakon povrijeđenih i potrovanih građana Crne Gore, pred javnost izašao i upitao: “Ko bi izašao pred javnost i građane da se nešto desilo Porfiriju”? Dakle, građane je u redu zasipati suzavcem, sok bombama i gumenim mecima, nije bitno što je tu neko mogao da pogine, za Dritana Abazovića je samo jedan zivot tog dana bio bitan - život srpskog patrijarha.
Ovo vam je, poštovani građani, vrhunac čina veleizdaje - kad si spreman da gaziš svoj narod, mada mi Abazovićev narod očigledno nijesmo, zarad sopstvenih interesa i interesa druge države čije si vjerno služinče. I zaludu se perete vašim apelima u javnosti, glasanjem u cetinjskom parlamentu i stavom Glavnog odbora partije.
Evo, može sad u paketu sa Batistutom, da se ne glasa dva puta. Ukoliko to ne uradite, a ostanete u toj partiji kojoj ni ime ne treba pominjati, jednaki ste izdajnici ove države i crnogorskog naroda kao i Dritan Abazović, kao i svi oni koji su 1918. služili interesima jednog Aleksandra baš onako kako danas vi i vaš lider služite drugom Aleksandru.




Posjeta : 378