0
Kandidatkinja za odbornicu Liberalne partije na Cetinju Mirna Nikčević o GP URA
Hrabri da se kandiduju - ne smiju da prošetaju!

    -U državotvornom Cetinju, kolijevci crnogorske državnosti, misli, nacionalne svijesti i časti, sada se pita samozvana “žena četnik” kojoj je legitimitet dala takozvana Građanska partija, URA. Ta petokolonaška pošast dala je krila četništvu i klerofašizmu, prevarila je najiskrenije suvereniste i patriote, pa sada samopotvrđeni četnički kadar vedri i oblači nad prijestonicom Crne Gore. Sada svi vide da su oni izabrali da pucaju u Cetinje, u iste te Crnogorce i Crnogorke, da bi instalirali popa Srpske crkve na tron Svetog Petra Cetinjskog – poručila je kandidatkinja za odbornicu Liberalne partije na Cetinju Mirna Nikčević.

Kako je istakla, URA i Demokrate, pod maskom građanštine, ne skrivaju namjeru “da nas unize i satru”.
- Crnogorci i Crnogorke su njihova meta, a naša slobodna svijest i hrabrost njihovi najveći neprijatelji. Proglašavaju nas čuvarima kriminalnog plijena, fašistima i teroristima, jer smo branili svoj Manastir od uzurpacije Crkve Srbije, od onih koji zataškavaju zloupotrebu i obljubu maloljetne đece i slave ratne zločince. I zamislite, oni imaju toliko hrabrosti da se kandiduju na izborima na Cetinju, a nemaju hrabrosti da prošetaju Dvorskim trgom!? Pa tako, na primjer, ne zaboravimo, da je nakon onih dana na Cetinju, kad su suzavcem, bojnim otrovima i gumenim mecima, URA i njihovi saradnici četnici iz vlasti, brutalno nasrnuli na crnogorski narod, preko Javnog servisa, na pitanje novinarke što je to pozitivno u Crnoj Gori zbog čega trebamo bili srećni, mlađani predstavnik URA-e prozborio: „Budimo pozitivni! Za početak budimo srećni što smo se probudili jutros“! – naglasila je Nikčević.
Svojim postupcima rukovodstvo URA, kako je dodala, pobralo je simpatije isključivo onih koji negiraju ratne zločine diljem bivše Jugoslavije i koji iste prizivaju i u Crnoj Gori.
- Cetinje ne mogu više prevariti. Tamo đe smo mi pjevali “Dubrovniče oprosti”, oni su doveli iste one sto su blagosiljali zločine po Dubrovniku. No, ne znaju oni da je teško, da je nemoguće, uprljati lice Prijestonice! Cetinje neće dozvoliti da se sa istorijske scene samo išunjaju kako su se i ušunjali. Čaša žuči već se puni za njih. Već se nazire dubina pakla u koji su se sunovratili i čije dno još nijesu dotakli, kada će konačno biti razvlašćeni i ogoljeni – zaključila je Nikčević.




Posjeta : 365