2
Nova zbirka doskorašnjeg ambasadora Miodraga Vlahovića u KIC "Budo Tomović"
Predstavljaju - "Nevjernika pri Svetoj Stolici"!

Nova zbirka doskorašnjeg ambasadora Crne Gore pri Svetoj Stolici i pri Malteškom redu Miodraga Vlahovića “Nevjernik pri Svetoj Stolici” biće sjutra od 20 predstavljena u Multimedijalnoj sali KIC “Budo Tomović".
O knjizi će, pored autora, govoriti ambasador Nebojša Kaluđerović, nekadašnji ministar vanjskih poslova Crne Gore i Draško Đuranović, novinar, direktor Pobjede.

"Nevjernik pri Svetoj Stolici” je zbirka članaka i političkih analiza, ali i satiričnih tekstova i poezije, koje je ambasador Miodrag Vlahović, crnogorski diplomata i političar, šef crnogorske diplomatije u vrijeme obnove nezavisnosti, objavio u periodu od januara 2018. do aprila 2021, u domaćim i inostranim štampanim i elektronskim medijima, pod svojim imenom i pod pseudonimom B. Grinevski. U knjizi su tekstovi koje je Vlahović pisao u Rimu, za vrijeme dok je bio ambasador Crne Gore pri Svetoj Stolici i pri Malteškom redu. Pored Pobjede i Antene M, članci su prevođeni i objavljivani i u prištinskoj “Koha Ditore”, kao i na američkom portalu peacefare.net.




Posjeta : 332