2
Direktor prištinskog Instituta za afirmaciju međuetničkih odnosa Fatmir Šeholi pozvao Albance u Crnoj Gori da glas daju aktuelnom predsjedniku
Za Đukanovića - prijatelja manje brojnih naroda!

    - Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović ozvaničio je kandidaturu za predsjednika Crne Gore! Đukanoviću koji je veliki prijatelj Kosova, želimo da u prvom krugu dobije treći mandat predsjednika Crne Gore - Direktor prištinskog Instituta za afirmaciju međuetničkih odnosa Fatmir Šeholi pozvao Albance u Crnoj Gori da glas daju aktuelnom predsjedniku koji je , obnovio crnogorsku nezavisnost.
Šeholi naglašava da je Đukanović veliki prijatelj Kosova, koji je na visok nivo podigao prava Albanaca i ostalih manje brojnih naroda u Crnoj Gori.

On je pozvao sve Albance u Crnoj Gori da jednoglasno glasaju za čoveka koji je” stvorio crnogorsku državu i koji je na visok nivo podigao prava Albanaca i ostalih manjina u svojoj zemlji”.
Poručio je da će Institut za afirmaciju međunacionalnih odnosa sa kancelarijom u Podgorici biti otvoren za podršku na evropskom i evroatlantskom putu Crne Gore sa Đukanovićem na čelu.




Posjeta : 149