1
Demokratska partija socijalista
Å eÅ”elja podržali - MandiƦ i MarkoviƦ!

- Sramotnu publikaciju zloĆØinca Vojislava Å eÅ”elja o crnogorskoj heroini Draginji VuksanoviƦ StankoviƦ osudili su mnogi, ali i ne i jedan od državnih ĆØelnika, predsjednik SkupÅ”tine Crne Gore Andrija MandiƦ, saopÅ”teno je iz DPS.
- Retorika MandiƦa, ĆØetniĆØkog vojvode iz Crne Gore, prilagoĆ°ena je njegovom novom pomiriteljskom imidžu i pokuÅ”aju odricanja od svega Å”to je nekad bio. Djela, ipak, pokazuju, da Andrija MandiƦ nikada neƦe napraviti otklon od ideologije na kojoj je ponikao i od onih koji su njeni najvjerodostojniji reprezenti.

- Dakle, namjerno preƦutkujuƦi ogavni uredak Å eÅ”elja, osobe koja decenijama sije zlo na ovim prostorima, Andrija MandiƦ je praktiĆØno aminovao napisano - navode iz DPS.
Kako dodaju, izbjegavajuƦi da se zamjeri Å eÅ”elju, koji na predstojeƦe izbore izlazi u koaliciji sa VuĆØiƦevim naprednjacima, MandiƦ je postao direktni sauĆØesnik u Å”irenju govora mržnje sa adresa sa kojih dobija svoje miÅ”ljenje i stav.
- Zato i ne ĆØudi da je jedan od prvotimaca Demokratskog fronta, MandiƦev partijski sljedbenik, Aleksandar MarkoviƦ, potpredsjednik OpÅ”tine Zeta, nedvosmisleno pružio podrÅ”ku Å eÅ”elju.
Na prvom testu demonstracije svoje politiĆØke metamorfoze, MandiƦ je pao i pokazao da je promjena retorike zapravo rezultat njegove decenijske težnje za državnom funkcijom, i da je zarad tog cija spreman i da glumi ono Å”to nije. Tako je pokazao da izmeĆ°u njega i Å eÅ”elja, razlike u vrijednosnim sudovima zapravo i nemaā€, zakljuĆØuju u saopÅ”tenju.




Posjeta : 132