Kapija Zadovoljstva - Zabava

0
"Montevizija" večeras od 21 na Javnom servisu
Za Eurosong - pet kandidata!
    "Montevizija", muzučki šou na kojem će biti izabran predstavnik Crne Gore za Eurosong, biće održana večeras od 21 na Javnom servisu. Gost večeri biće regionalna zvijezda Hari Mata Hari.  
 
2
Objavljene glavne nominacije za Oskara
"Roma" i "Omiljena" - po 10 prijedloga!
    Američka Akademija filmskih umjetnosti i nauke saopštila je danas spisak glavnih nominacija za Oskara koji će biti dodijeljeni na 91. ceromoniji 24. februara u pozorištu Dolbi u Los Anđelesu.
Najveći broj nominacija dobili su filmovi "Roma" (Rim) i "The Favorite" (Omiljena), po deset, dok je ostvarenje "A Star Is Born" (Zvijezda je rođena) nominovano u osam kategorija. 
 
0
Modna kuća "Victora`s Secret" održala godišnju reviju u Njujorku
Lima šetala - posljednji put!
    Modna kuća "Victora`s Secret" sinoć je održala godišnju reviju, koja se, nakon izleta u Pariz 2016. i Šangaj 2017, vratila u Njujork. Ova revija je posebna jer je posljednji put jedna od najpoznatijih "anđela" Adriana Lima prošetala svoja krila. 
 
2
Bosanka Sonja Zekić, nimalo fotošopa nema ni operacije
Očarala svijet - prirodnom ljepotom!
    Sonju Zekić (26), američki portal koji se zove Beautiful Women Pedia, nazvao ju je najljepšom prirodnom damom na svijetu. 
 
1
Na Sarajevskom filmskom festivalu
Premijera filma - "Granice kiše"!
    Premijera filma "Granice kiše" biće održana sjutra u okviru sarajevskog filmskog festivala. Film je autorsko djelo reditelja Nikole Mijovića i Vlastimira Sudara, a realizovan je i uz pomoć Ministarstava kulture Crne Gore i Radio Televizije Crne Gore.  
 
2
Putnici na Aerodromu Podgorica doživjeli iznenađenje
Plesala bivša Mis Francuske!
    Putnici na Aerodromu Podgorica doživjeli su danas iznenađenje. Voditeljka tv emisije “Ples sa zvijezdama” i Mis Francuske 2011. Lori Tileman napravila je pravi spektakl i učinila čekanje u redu manje dosadnim. 
 
1
U drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga Vanja Radovanović predstavlja Crnu Goru
Ima nade - za "Inje"?!
    - Ima prostora za nadu da će Vanja Radovanović i u finalu otpjevati "Inje" i Crnu Goru predstaviti u završnici ovogodišnjeg Eurosonga, koji se održava u Lisabonu - kazao je Portalu RTCG šef medijskog tima naše delegacije, Ivan Maksimović. Najveći broj glasova, tradicionalno, očekujemo od Srbije. 
 
1
Crna Gora izabrala predstavnika za Eurosong
Vanja ide - u Lisabon!
    Vanja Radovanović sa pjesmom "Inje" predstavljaće Crnu Goru na Eurosongu u Lisabonu, odlučeno je glasovima gledalaca na Monteviziji u organizaciji Radio-televizije Crne Gore.  
 
1
Montevizija 2018.
Gledaoci biraju - putnika u Lisabon!
    Gledaoci TVCG izabraće večeras od 20 predstavnika Crne Gore za Pjesmu Evrovizije koja se održava u Lisabonu. Publici će se predstaviti pet izvođača i interpetiraće kompozicije koje je odabrao stručni žiri u sastavu - Dejan Božović, Vladimir Maraš, Slaven Knezović, Ismeta Dervoz i Kornelije Kovač.Odluka o pobjedniku "Montevizije 2018" i putniku za Portugal biće donešena isključivo na osnovu broja sms poruka gledalaca. 
 
1
Manuši Čilar(21) nadmetala se u Kini sa 108 najljepših žena svijeta
Indijka - mis svijeta!
    Indijka Manuši Čilar(21) izbrana je za mis svijeta na takmičenju koje se ove godine održavalo u Kini. 
 
0
Član grupe "Perper" Momčilo Zeković obilježio 30 godina karijere
Premijerno emitovana - "Smotana pjesma"!
    Novim spotom za "Smotanu pjesmu" sa CD "Džep sa tajnama" član grupe "Perper" Momčilo Zeković obilježio je 30 godina karijere. 
 
0
Za "Pjesmu Evrovizije 2018."
Raspisan konkurs - za "Monteviziju"!
    Na "Pjesmi Evrovizije 2018." Crnu Goru predstavljaće pobjednik "Montevizije". Radio Televizija Crne Gore raspisala je javni konkurs za izbor nove kompozicije koji će biti otvoren 45 dana. 
 
1
Laskava titula za Milicu Mijanović iz Nikšića
Crnogorka - lice Fashion TV!
    Takmičenje Fashion TV, na kojem su se birale najljepše djevojke u ovoj regiji, nedavno je završeno u Dubrovniku, a laskavu titulu najljepšeg lice te, u svijetu najpoznatije modne TV kuće, osvojila je dvadesetdvogodišnja Nikšićanka Milica Mijanović.  
 
0
Sjajan alibi da se malo zasladite
Srećan Svjetski Dan palačinki!
    Svjetski dan palačinki je sjajan alibi da se malo zasladite. 
 
3
Na takmičenju ljepotica u Manili
Mis Univerzum - Francuskinja!
    Francuskinja Iris Mitener (24) izabrana je noćas za Mis Univerzum na takmičenju ljepotica u Manili, pobijedivši favoritkinje Mis Haitija i Mis Kolumbije. 
 
1
"Lake Fest" počinje sjutra
Glavna zvijezda - Manu Chao!
    Festival "Lake Fest" na Krupačkom jezeru kod Nikšića počinje sjutra, a predstaviće 28 izvođača, među kojima je i svjetska rok zvijezda Manu Čao La Vantura. 
 
0
Američki sajt "Sportsillustrated" otvorio glasanje za najljepše obučene sportiste na OI u Riju
Na otvaranju najljepši - crnogorski olimpijci!
    Reprezentativci Crne Gore nalaze se na prvom mjestu najljepše obučene sportiste na OI u Riju. 
 
2
Rođendan jednog od najpopularnijih crtanih likova
Vini Pu proslavio - 90.!
    Jedan od najpopularnijih crtanih likova, medvjedić Vini Pu, proslavo je 90. rođendan, a za tu priliku objavljena je priča u kojoj on upoznaje kraljicu Elizabetu ispred Bakingemske palate. 
 
1
Na radost muškaraca, jedna od najljepših teniserki prihvatila je izazov
Karolina odradila - "bodypainting"!
    Jedna od najljepših teniserki prihvatila je izazov i skinula sve sa sebe, kako bi joj tijelo bilo oslikano. Na radost svih muškaraca, Karolina Voznjacki je pristala da odradi "bodypainting" 
 
1
Valenttinovo
Srećan Dan zaljubljenih!
Jutros na tvom jastuku

Zamisli moju toplu ruku

Pusti da snovi se roje
Nek crvene budu boje

Srećan ti Dan zaljubljenih!

 
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10|