Kapija Zadovoljstva - Zabava

0
Na "Monteviziji" izabran crnogorski predstavnik za Eurosong
"D mol" za - Tel Aviv!
    Grupa "D mol" predstavljaæe Crnu Goru na Eurosongu u Tel Avivu. Predstavnik Crne Gore za izabran je veèeras u muzièkom šou "Montevizija" na Javnom servisu. Oni putuju na Eurosong zahvaljujuæi glasovima publike - osvojili su 62,1 odsto glasova. Muziku i aranžman za pobjednièku pjesmu "Heaven" uradio je Dejan Božoviæ, po tekstu Adisa Eminiæa. 
 
0
"Montevizija" veèeras od 21 na Javnom servisu
Za Eurosong - pet kandidata!
    "Montevizija", muzuèki šou na kojem æe biti izabran predstavnik Crne Gore za Eurosong, biæe održana veèeras od 21 na Javnom servisu. Gost veèeri biæe regionalna zvijezda Hari Mata Hari.  
 
2
Objavljene glavne nominacije za Oskara
"Roma" i "Omiljena" - po 10 prijedloga!
    Amerièka Akademija filmskih umjetnosti i nauke saopštila je danas spisak glavnih nominacija za Oskara koji æe biti dodijeljeni na 91. ceromoniji 24. februara u pozorištu Dolbi u Los Anðelesu.
Najveæi broj nominacija dobili su filmovi "Roma" (Rim) i "The Favorite" (Omiljena), po deset, dok je ostvarenje "A Star Is Born" (Zvijezda je roðena) nominovano u osam kategorija. 
 
0
Modna kuæa "Victora`s Secret" održala godišnju reviju u Njujorku
Lima šetala - posljednji put!
    Modna kuæa "Victora`s Secret" sinoæ je održala godišnju reviju, koja se, nakon izleta u Pariz 2016. i Šangaj 2017, vratila u Njujork. Ova revija je posebna jer je posljednji put jedna od najpoznatijih "anðela" Adriana Lima prošetala svoja krila. 
 
2
Bosanka Sonja Zekiæ, nimalo fotošopa nema ni operacije
Oèarala svijet - prirodnom ljepotom!
    Sonju Zekiæ (26), amerièki portal koji se zove Beautiful Women Pedia, nazvao ju je najljepšom prirodnom damom na svijetu. 
 
1
Na Sarajevskom filmskom festivalu
Premijera filma - "Granice kiše"!
    Premijera filma "Granice kiše" biæe održana sjutra u okviru sarajevskog filmskog festivala. Film je autorsko djelo reditelja Nikole Mijoviæa i Vlastimira Sudara, a realizovan je i uz pomoæ Ministarstava kulture Crne Gore i Radio Televizije Crne Gore.  
 
2
Putnici na Aerodromu Podgorica doživjeli iznenaðenje
Plesala bivša Mis Francuske!
    Putnici na Aerodromu Podgorica doživjeli su danas iznenaðenje. Voditeljka tv emisije “Ples sa zvijezdama” i Mis Francuske 2011. Lori Tileman napravila je pravi spektakl i uèinila èekanje u redu manje dosadnim. 
 
1
U drugoj polufinalnoj veèeri Eurosonga Vanja Radovanoviæ predstavlja Crnu Goru
Ima nade - za "Inje"?!
    - Ima prostora za nadu da æe Vanja Radovanoviæ i u finalu otpjevati "Inje" i Crnu Goru predstaviti u završnici ovogodišnjeg Eurosonga, koji se održava u Lisabonu - kazao je Portalu RTCG šef medijskog tima naše delegacije, Ivan Maksimoviæ. Najveæi broj glasova, tradicionalno, oèekujemo od Srbije. 
 
1
Crna Gora izabrala predstavnika za Eurosong
Vanja ide - u Lisabon!
    Vanja Radovanoviæ sa pjesmom "Inje" predstavljaæe Crnu Goru na Eurosongu u Lisabonu, odluèeno je glasovima gledalaca na Monteviziji u organizaciji Radio-televizije Crne Gore.  
 
1
Montevizija 2018.
Gledaoci biraju - putnika u Lisabon!
    Gledaoci TVCG izabraæe veèeras od 20 predstavnika Crne Gore za Pjesmu Evrovizije koja se održava u Lisabonu. Publici æe se predstaviti pet izvoðaèa i interpetiraæe kompozicije koje je odabrao struèni žiri u sastavu - Dejan Božoviæ, Vladimir Maraš, Slaven Knezoviæ, Ismeta Dervoz i Kornelije Kovaè.Odluka o pobjedniku "Montevizije 2018" i putniku za Portugal biæe donešena iskljuèivo na osnovu broja sms poruka gledalaca. 
 
1
Manuši Èilar(21) nadmetala se u Kini sa 108 najljepših žena svijeta
Indijka - mis svijeta!
    Indijka Manuši Èilar(21) izbrana je za mis svijeta na takmièenju koje se ove godine održavalo u Kini. 
 
0
Èlan grupe "Perper" Momèilo Zekoviæ obilježio 30 godina karijere
Premijerno emitovana - "Smotana pjesma"!
    Novim spotom za "Smotanu pjesmu" sa CD "Džep sa tajnama" èlan grupe "Perper" Momèilo Zekoviæ obilježio je 30 godina karijere. 
 
0
Za "Pjesmu Evrovizije 2018."
Raspisan konkurs - za "Monteviziju"!
    Na "Pjesmi Evrovizije 2018." Crnu Goru predstavljaæe pobjednik "Montevizije". Radio Televizija Crne Gore raspisala je javni konkurs za izbor nove kompozicije koji æe biti otvoren 45 dana. 
 
1
Laskava titula za Milicu Mijanoviæ iz Nikšiæa
Crnogorka - lice Fashion TV!
    Takmièenje Fashion TV, na kojem su se birale najljepše djevojke u ovoj regiji, nedavno je završeno u Dubrovniku, a laskavu titulu najljepšeg lice te, u svijetu najpoznatije modne TV kuæe, osvojila je dvadesetdvogodišnja Nikšiæanka Milica Mijanoviæ.  
 
0
Sjajan alibi da se malo zasladite
Sreæan Svjetski Dan palaèinki!
    Svjetski dan palaèinki je sjajan alibi da se malo zasladite. 
 
3
Na takmièenju ljepotica u Manili
Mis Univerzum - Francuskinja!
    Francuskinja Iris Mitener (24) izabrana je noæas za Mis Univerzum na takmièenju ljepotica u Manili, pobijedivši favoritkinje Mis Haitija i Mis Kolumbije. 
 
1
"Lake Fest" poèinje sjutra
Glavna zvijezda - Manu Chao!
    Festival "Lake Fest" na Krupaèkom jezeru kod Nikšiæa poèinje sjutra, a predstaviæe 28 izvoðaèa, meðu kojima je i svjetska rok zvijezda Manu Èao La Vantura. 
 
0
Amerièki sajt "Sportsillustrated" otvorio glasanje za najljepše obuèene sportiste na OI u Riju
Na otvaranju najljepši - crnogorski olimpijci!
    Reprezentativci Crne Gore nalaze se na prvom mjestu najljepše obuèene sportiste na OI u Riju. 
 
2
Roðendan jednog od najpopularnijih crtanih likova
Vini Pu proslavio - 90.!
    Jedan od najpopularnijih crtanih likova, medvjediæ Vini Pu, proslavo je 90. roðendan, a za tu priliku objavljena je prièa u kojoj on upoznaje kraljicu Elizabetu ispred Bakingemske palate. 
 
1
Na radost muškaraca, jedna od najljepših teniserki prihvatila je izazov
Karolina odradila - "bodypainting"!
    Jedna od najljepših teniserki prihvatila je izazov i skinula sve sa sebe, kako bi joj tijelo bilo oslikano. Na radost svih muškaraca, Karolina Voznjacki je pristala da odradi "bodypainting" 
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10|