3
I "Socijaldemokrate" zahtijevaju od premijera da inicira smjenu Vesne Bratić
Za "ženu četnika" zakoni ne važe!

- Kako je riječ o osobi koja je od pocetka svog mandata postala simbol nacionalizma, ostrašćenosti, neumjerenosti u javnom diskursu, te revanšizma prema svima koji joj nijesu po volji, ovaj javani poziv na kršenje zakona je samo kap u prepunoj čaši. Koja će, ako je URA popije zajedno sa Krivokapićem, biti jedan od posljednjih dokaza da živimo u zemlji osvete i bezvlašća, čiji je najistaknutiji predstavnik upravo pomenuta ministarka - zaključuju "Socijaldemokrate" saopštenje kojim od premijera i građanske konstituente vlasti da najzad iniciraju smjenu Vesne Bratić, koja je još jednom, nipodaštavajući javno inspekcijski nalaz, pokazala da za "ženu četnika" zakoni ne važe.

- Naime, na jasan zahtjev inspekcije u vezi sa kotorskom gimnazijom, Vesna Bratić odgovara: "Prosvjetni inspektor ne može da traži uklanjanje slika iz škola". Problematična ministarka dakle sebi još jednom javno zadaje ulogu vrhovnog arbitra koji, sa prstom na čelu, nepristojno i prije svega nezakonito, uči inspekciju šta je njen posao.
Ovakav nadahnuti otpor kod ministarke može proizaći samo iz jednog: onoga što ona smatra odbranom SPC, čak i u slučajevima, poput ovog, koji nema veze sa napasima na SOC već primjenom zakona.
Posjeta : 44