1
Retrospektivna izložba plakata "Nights" Marka Vulete- Đukanova od sjutra u "Centar"
U postavci - plakati za klupske večeri!

Retrospektivna izložba plakata "Nights" Marka Vulete- Đukanova, poznatijeg pod pseudonimom Floating Bstrd, koju čine plakati za klupske večeri nekih od najpoznatijih beogradskih i svjetskih klubova kao što su Drugstore, 20/44, ali i La Java i Rex (Pariz) About blank i Urban Spree (Berlin), Garage Noord i Dynamic Range (Amsterdam, The Waiting Room i Cell (London)...biće sjutra od 19 otvorena u galeriji "Centar" Centra savremene umjetnosti Crne Gore.
Otvoriće je muzički set GilerZ.

Vuleta Đukanov sarađivao je i sa brojnim umjetnicima: Vladimir Ivković, Interstellar funk, Lena Willikens, Ivan Smagghe, Manfredas, Larry Heard, Tommy Mandel, Hunee, Esa, Red Axes, Emmanuelle Parrenin & Detlef Weinrich, aka Tolouse Low Trax...
Marko Vuleta - Đukanov bavi se dizajnom više od 10 godina, a ovom prilikom prikazaće 40 radova isključivo vezanih za različite klupske večeri pomenutih klubova i umjetnika. Svojim prepoznatljivim stilom koji je spoj karikatura i šarenih blobova sa nadrealističkim i modernističkim primjesama, na sebi svojstven način uhvatio je osjećaj i atmosferu međunarodne klupske scene.





Posjeta : 366