1
Povodom Dana Glavnog grada – 19. decembra, Turistička organizacija Podgorice organizuje „Podgoričku noć"
Grad slavi - tri dana!

Povodom Dana Glavnog grada – 19. decembra, Turistička organizacija Podgorice večeras organizuje tradicionalnu manifestaciju „Podgorička noć.
Već u 16 posjetioce očekuju specijalni popusti u ugostiteljskim objektima širom Podgorice, a pravi podgorički ugođaj upotpuniće muzika sa talasa Gradskog radija, pjesme stare i nove Podgorice. U večernjim satima muzički program uz degustaciju podgoričkih specijaliteta biće organizovan u hotelu „Podgorica“ i restoranima „100 Manira“ i „Forest“.


Partneri Turističke organizacije u realizaciji manifestacije „Podgorička noć“ su „Welder Pub“ „Alpe bar“ „Avlija“ „Gostiona 1928“ „Štrudla“ „Hugo“ „Loft“ „Prostor 44“ „Dobri stari WWW“ „Galerija“ „F caffe“ „Al caffe“ „TO caffe“ „Spaghetti“.
Posjetioce očekuju zanimljivi sadržaji na prostoru Bloka V (pješačka staza uz Ulicu Vijenac kosovskih junaka) gdje će, u periodu od 18 do 21, biti organizovan Mini bazar u saradnji sa ugostiteljima i privrednicima sa tog područja.
Za predstojeći vikend TOP priprema veliko iznenađenje za najmlađe sugrađane i posjetioce, kada će ulicama Podgorice na električnim trotinetima proći omiljeni likovi iz bajki. U subotu, 18. decembra druženje će biti organizovano na Trgu nezavnisnosti od 12 do 14, a u nedjelju, 19. decembra, na Trgu Svetog Petra Cetinjskog od 12 do 13, i na Trgu nezavisnosti od 13 do 14.




Posjeta : 376