1
U 3. Kolu Eurocupa KK “Budućnost Voli” dočekuju poljski "Slask"
Sa navijačima - vratiti pobjednički ritam!

    - Poslije poraza od “Turk Telekoma”, jako je važno da i u Eurokupu vratimo pobjednički ritam. Favoriti smo protiv “Slaska”, ali moramo da odgovorimo obavezama, agresivno na spoljnju liniju, da je odvojimo od Parahuskog i Miletića. Protiv “Krke” I u nekim prethodnim utakmicama pokazali smo slabost u odbrani od kontranapada I u zagrađivanju koša. Od toga nam mnogo zavisi i očekujem da to bude puno bollje. Velika nam je želja da osjetimo atmosferu kakva je bila protiv “Litekabelisa” u prvom kolu Eurokupa – pozvao je vjerne navijače Petar Mijović, šef stručnog štaba KK “Budućnost Voli”, koja večeras od 18 u “Morači” igra protiv “Slaska” u 3. Kolu drugog po kvalitetu evropskog takmičenja.

- Protiv Krke smo došli do važne i bitne pobjede za nas da nastavimo pobjednički niz u ABA ligi. Mislim da smo kontrolisali utakmicu svih 40 minuta, imali smo mali pad krajem treće i početkom četvrte četvrtine ali smo uspjeli da iskontrolišemo meč do kraja i dođemo do bitne pobjede.
Očekuje nas meč protiv jedne dobre i talentovane ekipe koja zna da iskoristi svoje prednosti koje ima. Imamo dva dana da spremimo meč sa Slaskom i naravno, uz pomoć publike možemo da đemo do pobjede. Da bi slavili u meču najvažnije je da zadržimo odbranu iz većine utakmica sa početka sezone - naglašava Andrija Grbović.




Posjeta : 53