1
Četvrti Podgorički salon vina sjutra u atrijumu The Capital Plaza centra
Posjetiocima degustacija i - koncert Marka Louisa!

Četvrti Podgorički salon vina, jedinstveni događaj posvećen promociji vinske kulture u Podgorici, biće sjutra od 17 otvoren u atrijumu The Capital Plaza centra.
Posjetioci Podgoričkog salona vina imaće priliku da upoznaju vinarije iz regiona Podgorice, uživaju u sjajnom ambijentu i koncertu Marka Louisa.
   

Ovaj vinski događaj karakteriše jedinstven spoj kulture i ljubavi prema vinu.Pored promocije vinske kulture, događaj za cilj ima i unapređenje kulturnog i društvenog sadržaja, te promociju Podgorice kao destinacije.
Podgorički salon vina organizuju Dragutin Kontić i Bojana Minić ispred projekta ''Salon Vina'' u partnerstvu sa Glavnim gradom, Turističkom organizacijom Podgorice, hotelom CUE i The Capital Plaza centrom.
Projekat ''Salon vina'' za cilj ima promociju vina i vinske kulture u Podgorici. Pored salona – koji se tradicionalno održavadva puta godišnje – u maju i septembru/oktobru, dio projekta su i prvi specijalizovani magazin posvećen promociji vinske kulture u Crnoj Gori – Salon Vina Magazin, Wine Room– soba i mali muzej vina posvećen lokalnim vinima u Njegoševoj br. 50 i prvi online shop posvećen lokalnim vinima.




Posjeta : 91