1
Crnogorski fudbalski reprezentativac nogao bi da karijeru nastavi na Ostrvu
Krstovića želi - "Junajted"!

    Sjajne partije Krstovića iz Slovačke nastavile su se i u dresu Lećea i samim tim je momak koji je svoju karijeru započeo u Zeti privukao pažnju mnogim evropskim gigantima.
Jedan od njih je Mančester Junajted koji želi da u svojim redovima dovede ubitačnog napadača koji može postići gol sa bilo koje pozicije i upravo su to viđeli u Nikoli Krsotviću, prenosi "Kalčomerkato".

Nije poznato da li će se transfer desiti na zimu ili ljeto ali je sigurno da je velikan iz Mančestera ozbiljno zainteresovan za Krstovića.
Ovu informaciju prenijeli su i mediji sa Ostrva, koji dodaju da bi Krstović mogao da donese dubinu u napadu Junajteda, gde bi mu mesto pravio Rasmus Hojlund, koji još nije pronašao pravu formu na "Old Trafordu".
Navodi se da Krstović ima sjajne finišerske sposobnosti i fizičke predispozicije da uspije u Premijer ligi, ali i da bude dugoročno rješenje za Junajted.
Krstović ima 23 godine, ponikao je u Zeti, dok je 2019-2021. igrao za Crvenu zvezdu i postigao tri gola na 27 utakmica.
Nakon kratke pozajmice u Grafičaru, preselio se u Slovačku gdje je na 66 utakmica dao 37 golova, 18 prethodne sezone.
Sjajno je počeo sezonu u Lećeu, koji ga je doveo za četiri miliona evra, dao je gol već da debiju protiv Fiorentine za 2:2, a potom postao prvi igrač u istoriji kluba koji je dao gol na prve tri utakmice za tim.




Posjeta : 47