2
Aleksa Bečić, potpredsjednik Vlade Crne Gore, uputio čestitku povodom Svjetskog dana djeteta
Djeca najdragocjenija - oblikuju bolje Crne Gore!

- Draga djeco, vi ste naš najdragocjeniji dar i naša najveća odgovornost. S ponosom vam čestitam ovaj dan - dan koji slavi vas i vašu nezamjenjivu ulogu u oblikovanju bolje Crne Gore - zaključuje Aleksa Bečić, potpredsjednik Vlade Crne Gore, čestitku povodom Svjetskog dana djeteta.
Bečićevu čestitku prenosimo integralno:

- Svjetski dan djeteta nas podsjeća na našu odgovornost da zagovaramo, ističemo i slavimo prava djeteta, stavljajući ih u sam vrh prioriteta. To je put koji vodi ka društvu obilježenom ozdravljenjem, stabilnošću i mirom.
Vlada Crne Gore snažno je posvećena stvaranju okruženja u kojem će svako dijete bezbjedno i bezbrižno rasti, zaštićeno od svih oblika nasilja i diskriminacije. U tom svijetu, svako dijete ima priliku da razvija svoje potencijale, da bude dio promjena i temelj bolje budućnosti za sve nas. Naša vizija je društvo u kojem djeca nisu samo zaštićena, već su i inspiracija i vodilja.
Kroz jačanje svijesti o ulozi djece u svakom segmentu našeg društva, mi istovremeno jačamo i svijest o važnosti međunarodnog zajedništva na ovom plemenitom putu. Neka ovaj dan bude podsjetnik da su naša djeca mostovi koji nas povezuju, a njihova prava i dobrobit su odgovornost koju dijelimo sa cijelim svijetom.
Draga djeco, vi ste naš najdragocjeniji dar i naša najveća odgovornost. S ponosom vam čestitam ovaj dan - dan koji slavi vas i vašu nezamjenjivu ulogu u oblikovanju bolje Crne Gore.




Posjeta : 32