2
Sutkinja Višeg suda Suzana Mugoša reagovala na izjave prvostepeno optuženih u slučaju za pokušaj terorizma na dan parlamentarnih izbora 2016. Andrije Mandića i Milana kneževića
Kupljena je odluka - Apelacionog suda!

             - S obzirom na to da sam sedam godina izložena medijskoj hajci, a danas se moje ime i prezime dovodi u vezu sa kupovanjem presude jer je okrivljeni Andrija Mandić uvjeren da je prvostepena presuda kupljena, saglasna sam sa okrivljenima Andrijom Mandićem i Milanom kneževićem da da SDT utvrdi okolnosti oko donošenja i prvostepene i drugodtepene odluke, jer sam i ja uvjerena da je odluka Apelacionog suda kupljena, tako što je odluka Apelacionog suda falsifikat službene isprave, a to sam rekla i prije godinu, jer sudija koja je pisala drugostepenu odluku netačno i neispravno prenosi riječi iz prvostepene presude, s očiglednom namjerom da promijeni suštinu. Ovo tvrdim zato što sudija sa toliko godina iskustva ovakve greške ne pravi slučajno, ali vjerovatno je mislila da se time niko neče baviti s obzirom na obimnost presude i dokaza. I danas stojim iza svoje odluke i odgovorno tvrdim da je donijeta jedino i isključivo na osnovu spisa predmeta - reagujući na izjave prvostepeno optuženih u slučaju za pokušaj terorizma na dan parlamentarnih izbora 2016. Andrije Mandića i Milana kneževića reagovala je sutkinja Višeg suda Suzana Mugoša i naglasila:
- Dodatno sam uvjerena da je odluka Apelacionog suda kuoljena, jer su imali mogućnost, ako su žalbe bile pravno zasnovane, donesu oslobađajuću presudu, a nijesu to učinili. Jedva čekam da se utvrdi zbog čega je donijeta takva odluka Apelacionog suda.

.




Posjeta : 32