1
Anticrnogorska kampanja iz Beograda ne prestaje.
Raković kao pokvarena ploča - vrti izvitoperene "stavove"!

    - Nijesu takozvani crnogorska nacija i jezik, kako kaže velikosrpski klerofašista, stranac, srbijanski dobošar Aleksandar Raković već je očito takozvani sam Raković, kada je u stanju da kao pokvarena ploča vrti i zavija u javnosti takve izvitoperene "stavove"- ističe istoričar i pravnik Novak Adzić.

Anticrnogorska kampanja iz Beograda ne prestaje.

- Ona ima svoje eksponentne i razgranatu agenturnu mrežu. Podupiru je i ovdašnje brojne strukture koje tokom trajanja popisa forsiraju Rakovića i slične da šire govor mržnje prema Crnoj Gori i Crnogorcima”, ukazuje sagovornik Analitike.
Podsjeća da su crnogorska naciju i crnogorski jezik stvorili vjekovi slobode naše istorije i poručuje da su oni neupitni i vječni kao što je očigledno postojanje Lovćena, Rumije, Orjena Durmitora i Komova.
- Problem je to što je ovo što otvoreno, propagandno, agitaciono, spikerski i napadno iznosi Raković, u osnovi većinski stav struktura u Srbiji - kako režima u Beogradu, tako i Crkve Srbije, SANU i brojnih drugih institucija i krugova, te velikog broja medija. Naravno, ne generalizujemo, ali nažalost i jednim i to ne malim dijelom i u Crnoj Gori je ovo zastupljeno. Da nije tako, ovakve i slične opskurne "nastupe" Rakovića i sličnih, ne bi trebalo uopšte ni registrovati, već samo ignorisati - zaključio je Adžić.




Posjeta : 32