2
Odlukom Savjeta Gradske RTV promijenjena programska šema
Četnička čizma zauzela - jednu od rijetkih slobodnih TV!

       - Odlukom Savjeta Gradske RTV da promijeni programsku šemu i ukine emisije "Aritmija" i "Knjiški ljudi" koje uređuju i vode Tamara Nikčević i Đorđe Šćepović, na sva zvona je objelodanjeno da je četnička čizma zauzela jednu od rijetkih slobodnih televizija, na kojoj se nešto moglo i reći, poručuje Malik Kovačević, član KO GI "21. maj" .

Ćeranje ljudi sa televizija i dovođenje podobnih je manir ne samo ove vlasti, nego i one prije 2020. godine, što će reći da se ništa nije promijenilo (možda nagore) u glavama moćnika, lokalnih ili na državnom nivou.
Bašibozluk krenuo u juriš na fotelje, pa nema granica sad i osim što bi da mijenjaju sve što mogu na toj televiziji, od programske šeme, do boje kvake na ulaznim vratima, mogli su da se potrude da smisle neka lucidnija i kreativnija imena novih emisija koje zamjenjuju sadašnje.
Zamislite nove emisije koje će se zvati ,,Referat" i ,,Kulturni četvrtak". Pa teme za pismene radove u 3. razredu osnovne škole su sadržajnije od ovih umotvorina", naveo je Kovačević.




Posjeta : 67