0
Vaterpolo reprezentacija Crne Gore danas počinje nastup na Evropskom prvenstvu, čiji je domaćin Hrvatsk
Na debiju - "ajkule" se pitaju!

   - Odradili smo sve što smo planirali u tri sedmice priprema. Izabrali smo 15 igrača za koje mislimo da su najbolji u ovom momentu i vjerujem da smo spremni da na najbolji način predstavimo Crnu Goru. Uvijek je otvaranje turnira specifično, spremamo se za taj meč i mislim da imamo velike šanse da pobijedimo. Tako ćemo se i postaviti - ukazao je Vladimir Gojković, selektor vaterpolo "A" reprezentacije Crne Gore, koja utakmicom protiv Francuska danas od 17 otvara EP u Dubrovniku.
U grupi su još Španija i domaćin Hrvatska, koje se sastaju od 20,15, a direktan plasman u četvrtfinale izboriće dvije prvoplasirane selekcije u grupi.

- Najvažnije je da smo svi zdravi, da idemo u kompletnom sastavu i da smo spremni da damo maksimum. Očekujemo iskorak u odnosu na prošlo ljeto. Bilo je tada dobrih stvari, mislim da je momenat za više i da ova selekcija to može, jer ima kvalitet”, rekao je Spaić, dugogodišnji član Marseja koji smatra da je naš nacionalni tim favorit i da sve zavisi od nas - napominjecrnogorski centar Vladan Spajić i zaključuje:
- Očekuje nas neizvjestan duel, to je selekcija koja je najviše napredovala posljednjih godina. Ušla je i u top 8, ali mislim da smo favoriti i da od nas zavisi to što će da se događa u bazenu.




Posjeta : 29