1
Košarkaška "A" reprezentacija Crne Gore priprema se za prvi prozor kvalifikacija za EP
Razmišljaju samo - o duelu sa Njemačkom!

               - Lijepo je ponovo biti sa ovim momcima i biti dio reprezentacije. Prvi put nakon ljeta i sjajnog rezultata na Svjetskom prvenstvu okupili smo se povodom novog ciklusa kvalifikacija za Eurobasket. Mislim da smo ovo novo okupljanje dočekali u dobrom raspoloženju, vedrom duhu i sjajnoj atmosferi. Čekamo da još da nam se priključe neki igrači, a onda da prođemo kroz te neke setove i da se spremimo što je bolje moguće za prvi meč u gostima protiv Njemačke. Idemo od utakmice do utakmice, tako da ćemo tek nakon duela u Njemačkoj razmišljati o Šveđanima – ukazao je Vladimir Mihailović, bek crnogorske košarkaške reprezentacije, koja se u u ,,Bemax areni” priprema za prvi ,,prozor” u sklopu kojeg Crnu Goru očekuje gostovanje Njemačkoj (22.februar) i tri dana kasnije meč sa Švedskom u ,,Morači”.

- Nepotrebno je baviti se kalkulacijama. Znamo da tri tima iz grupe idu dalje, ali ne treba se na taj način opterećivati ili pomisliti da će biti lako. Sada je maksimalan fokus na prvi ,,prozor” i trenutno samo o narednom meču, a to je gostovanje Njemačkoj. Početak je kvalifikacija, novi ciklus, pitanje je u kakvim će sastavima svi nastupiti, ali to je za neku drugu diskusiju, jer standardno kada su kvalifikacije u pitanju da su specifični sastavi, ali mislim da ćemo biti spremni da pružimo dobru partiju u Njemačkoj, pa možda eventualno i da iznenadimo – optimistički je naglasio prvotimac "Budućnosti Voli".
- Svi koji smo od prvog dana ovdje nastojimo da se osvježimo i zadržimo dobar nivo forme za utakmice koje slijede – podvukao je Mihailović.




Posjeta : 23