0
Revanšm utakmice polufinala Kupa Crne Gore za odbojkaše
Prvi korak napravili - "Budva" i "Jedinstvo"!

          "Budućnost Volley" i "Jedinstvo" biće domaćini "Budvi", odnosno "Mornaru", u revanšima polufinala Kupa Crne Gore za odbojkaše, koje će se odigrati u petak. 8. marta u Podgorici i Bijelom Polju.


Treći put u nepunih 10 dana sastaju se "Budućnost Volley" i "Budva". U ligaškom dijelu, koji je odlučio lidera EPCG Superlige pred početak plej ofa, slavila je "Budva" rezultatom 3:1 na domaćem terenu. U drugom susretu, u prvoj utakmici polufinala Kupa odigranoj u nedjelju, "Budva" je, takođe na domaćem terenu, ostvarila pobjedu rezultatom 3:0 (25:22, 25:18, 25:21). Izabranici Dejana Radića imaju prednost domaćeg terena, a Budvi mogu ispustiti samo jedan period igre kako bi izborili “zlatni set” koji bi odlučivao finalistu Kupa.
Odbojkaši Budućnosti svoje šanse za finale tražiće u SC “Morača” u Podgorici od 18, uz direktan prenos na RTCG2.
Prvi korak ka finalu napravili su odbojkaši "Jedinstva" koji su pobijedili "Mornar" 3:0 (25:15, 25:17, 25:14) u Baru u prvom polufinalnom susretu. Na domaćem terenu u SC “Nikoljac”, Bjelopoljcima su dovoljna dva seta za finale Kupa, dok je Baranima potrebna pobjeda rezultatom 3:0 ili 3:1 kako bi izborili “zlatni set”, u kojem bi takođe morali slaviti za završnicu Kupa. Utakmica je na programu od 19 časova.

Raspored 2. utakmica polufinala Kupa Crne Gore za odbojkaše:

Petak, 8. mart

Budućnost Volley – Budva (18h) (RTCG 2)

Jedinstvo – Mornar (19h)




Posjeta : 16