1
Llijevo krilo reprezentacije rukometašica Crne Gore Ivona Pavićević i pivot Tatjana Brnović pred večerašnji start protiv Paragvaja na kvalifikacionom turniru za OI u Ulmu
"Lavice" svjesne izazova - žele u Pariz!

       - Sigurno da je ovo najveći izazov dosad i san svih nas. Očekuju nas teške kvalifikacije, biće velika borba, ali želja je velika da se ide u Pariz, tako da vjerujem da ćemo uspjeti u tome. Naravno da će biti teško, očekuju nas ozbiljni protivnici, ali nas krasi velika energija, borba, želja, tako da ćemo sigurno moći da uspijemo u tome. Najveći favorit je Njemačka, jer se igra kod njih, ali i Slovenija i mi smo velike reprezentacije. Tajni nema, već smo igrale protiv njih, znamo se odlično, tako da će pobijediti onaj koji bude više želio u tom momentu, u pitanju je Olimpiijada, tako da će svi pružiti maksimum i dati sve od sebe. I karakter je jedan od naših aduta – ukazuje lijevo krilo reprezentacije rukometašica Crne Gore Ivona Pavićević pred večerašnji start na kvalifikacionom turniru u Ulmu protiv Paragvaja.

- Spremne smo i što prije počnemo, to je bolje po nas. Ovoliki ulog je na svake četiri godine, tako da je ogroman, možda i najveći do sada. Očekujem veliku borbu, ogromna želja treba da bude naš glavni adut, da se to jasno vidi na terenu, da pokažemo zašto smo došle i da ostvarimo naš cilj. Slovenke generalno poznajemo sve, zato što smo igrale sa „Krimom“ i sa slovenačkom reprezentacijom, tako da nam nijesu nepoznanica. Nećemo bbiti ni mi njima, a ni one nama neko iznenađenje. Biće velika borba, ko bude taktički spremniji, „hladnije glave“ i spreman da odgovori izazovu u datom momentu, taj će slaviti. Snaga, odlučnost i vjera u ono što radimo naši su aduti - dodaje pivot Tatjana Brnović.




Posjeta : 6