2
Košarkaši Partizana i Budućnosti spremaju se za start polufinalne serije plej-ofa ABA lige
Džons - Jedva čekamo da serija počne!

- Očekujem agresivnu, fizički jaku seriju. Radi se o dva velika kluba, dva jaka kluba, sa mnogo istorije. Izaćićemo čvrsto, igraćemo agresivno, izaći sa namerom da pobijedimo. Moramo braniti svoje igrače. "Partizan" ima sjajnog trenera. Ne bih izdvajao pojedince iz tima, jer svaki igrač može postići poene. Moramo da budemo fokusirani. Cijenimo i poštujemo rivala, jedva čekamo da serija počne - ukazao je Marvin Džons iz "Budućnosti Voli", koja prekosjutra, gostovanjem u Beogradu počinje polufinalnu seriju plej-ofa MerisianBet Aba lige.
Prvi meč na programu je 30. aprila u Beogradu, revanš 7. maja u Podgorici, a eventualna majstorica bi se igrala 10. maja u glavnom gradu Srbije.

"Partizan" i navijači aktuelnog šampiona ABA lige u dobrom raspoloženju čekaju start serije, jer je trener Željko Obradović stavio paraf na novi, dvogodišnji ugovor.
Izabranici Željka Obradovića imaće prednost domaćeg parketa, "Partizan" je favorit uoči serije koja slijedi, ali je "Budućnost" u jako dobroj formi, šampion Crne Gore je odlučan u namjeri da se bori za mjesto u finalu. Insistiraće da "Partizan" na parketu dokaže da je bolji, a to neće biti lako.




Posjeta : 5